MEB-THOF Protokolüne Karşı THO Mezunlarının Haklarını Savunuyoruz
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re:
çok ama boş konuşuyorsun nota eğitimi almak halk oyunlarını çok iyi bilmek değildir eminimki bizim çalıştığımız çartlarla bizim aldığımız paraya asla çalışmazsınız
Re: Re: İMDAT TÖREMEN
#40: Yusuf - Re: İMDAT TÖREMEN
hocam zaten bundan dolayıdır bu serzeniş, hem alaylılar kadar alaylı ol bir de üzerine 5 sene okul oku, o yüzden bir statü farkı olmalıdır fikrindeyiz...
Re:
#20: - siz belki konservatuara öyle girmiş olabilirsiniz.lütfen kendi çıkarlarınız için kimseyi karalamayın.
Re:
#24: susmalısınız artık... - buyurunda yapın . size kim engel oluyorki.4-5 yıl okul okudunuzda kendinizi bir seymi sandınız.bizler sizlerden şunu beklerdik,hep beraber omuz omuza kültürümüzün bir sonraki nesillere nasıl aktarabiliriz onlara batı kültüründen ziyade kendi kültürümüzü nasıl sevdirebiliriz bunun mücadelesini verebiliriz demenizi beklerdik.ama siz mektepli alaylı mevzusuna girerseniz bu catışma hiç kimseye bir sey kazandırmaz.unutmayınız ki sizleride beğenmediğiniz usta öğreticiler yetiştirdi ve bizlerin emekleriyle o konsevatuarı kazandınız.bugün usta öğreticiler olmasaydı konservatuarlarda olmayacaktı onların öğrencilerinide biz yetiştirip gönderiyoruz.hiç kimse halk oyunlarını anasının karnında öğrenmiyor.en azından sizleri yetiştiren usta öğreticilerinize saygı duyun.
Re:
bir rant hikayesi...
İmza metnini doğru düzgün okumayı becerebilen herkes bahsi geçen konunun bir hak mücadelesi olduğunun, aldıkları akademik eğitimin karşılığını isteyen insanların meslek mücadelesi olduğunun ve amacın hiçbir gerçek "usta"yı küçük görmek ya da aşağılamak olmadığının farkına varacaktır. Zira imzacı listesine şöyle bir göz attığınızda bahsini ettiğim "usta"ların da adlarına yakışır şekilde konservatuar mezunu kardeşlerine imzalarıyla destek olduğunu görebileceksiniz.
Ha gelelim bu ağdalı edebiyatları ile olayı bambaşka noktalara çekip çarpıtmak isteyenlere...Biz bir avuç insanız. Biz bizi biliriz. Bu ağdalı laflar ortada dönen rantın, su başlarını tutup da, gencecik mezunları kendilerine el pençe divan edip, kendisinden icazet almayana çalıştırmak için okul vermeyen mafyatik "usta"ların ve onların kirli ilişkilerinin üstünü ört bas etmeye yetmeyecek. Artık haklı olanlar konuşsun.
Gerçek ustalara sonsuz saygıyla...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: bir rant hikayesi...
#61: KIZMAZ - bir rant hikayesi...
DEĞERLİ ARKADAŞLAR ,Tartışma platformunda gözlemlediğim yazılar içerisinde sanırım en olumlusu' kızmaz' rumuzlu arkadaşımızın,kendisini kutluyorum,ben 1973 yılından beri Türk Halk Oyunlarına gönül ve emek vermiş biri olarak bu tartışmalara hiç katılmamama rağmen yazma gereğini hissettim,1980 yılından beri nacizane eğitmenlik yapmaktayım,yaptığımız değerli uğraşın öğrencilik,eğitmenlik hakemlik yani tabiri caiz ise her alanıyla ilgilenmiş biri olarak konservatuarda okuyan arkadaşlarımıza katılmamak mümkün değil ve kızmaz rumuzlu arkadaşımızın dediği gibi zaten oradaki insanlarında gerçek alaylılara saygısızlık etmek amacında olmadıklarının bilincindeyim,32 senedir eğitmenlik yapmaya çalışan ben de,tanıdıkları sayesinde belge almış insanlarla aynı konumda olmaktan rahatsızım,ama genel anlamda alaylı ve mektepli olarak işlerini gerçekten iyi yapan arkadaşların zaten birbirleriyle sorunları olabileceğini düşünmüyorum.Aslında özetleyecek olursam kimsenin işini doğru yapan ALAYLILARLA veya MEKTEPLİLERLE değil Her iki taraftada sorun olduğuna inandığım ALAY EDİLENLERLEDİR.Yani Kısacası 3'e ayrımak mümkün ALAYLILAR ,MEKTEPLİLER,ALAYEDİLENLER.Saygılarımla
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: yine ben
hocam lafımız bu işi düzgün yapanla yapmayan ayrılsında sadece kendi haklarımızı değil aslında bu işe gönül verenlerin haklarını savunmak. alaylı mektepli kavgası çıkarmak değil çogunluk olmadan yayılmaz eğitim olmadan ilerlenmez yani amaç bilgili birikimli bir çoğunluk sağlamak 15000 kişi yapmasın 5000 bilen adam yeter düşünün bizim sayımızı daha 1000 :))
Federasyon Karmaşası
| This discussion has been closed. |
Re:
#20: -
sizin konuşmanız büyük bir terbiyesizliktir hadsizliltir biz halk oyunlarına gönül verenlerdeniz bu işi para için değil sevdiğimiz için yapıyoruz belgemizide torpille değil hakımızla aldık gün içinde en az 2 okula gidiyoruz aldığımız parada komik bir rakamdır siz bu şartlarda çalışırmısınız sayın çok bilmiş