GENELKURMAY BAŞKANLIGINA DİLEKÇE
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
gereğini arz ederim
Re:
evet lütfen bir karakol yaptırınız zaten köye bir sürü jandarma gidip geliyor. bu şekilde daha kolay olur
sözleşmeli er
genelkurbay başkanıyına
oğlum 10 şubat 2014 te askeri hastanede belinden ameliyat olcak ameliyatı devlet hastanesi veya özel hastanede yaptırma hakkı varmıdır oğlumun sadece mazeret izni var bu soruma acil cevap verilirse memnun olurum saygılarımla tlfn 5325132481
ben hakkari yüksekovada askerlik yapıyorummm abimde askerligini şırnakta yaptı şuan abim yüksekovada rütbeli olak görev yapıyoo ikimizde dogdayız ben batıda görev yapmak istiyorumm buralarda piskolojim bozuldu duramıyorum uygun görürseniz batıda yapmak istiyorum Arz Ederim... saygılarımlaaa 0542 675 99 65 yardımcı olmanızı isitoyrum lütfen bize orda kimse bakmıyooo küfür azar dayak yiyoruzzzz artıkk duramıyorummm bunalıma girdimmm...
sn genel kurmay başkanım adım umut yarar 1992 3 dertip 1hd taburu 3 hd bl şırnak da askerlik yapmaktaydım askerlimin bitmesine 6 ay kala kacakcı yakalamaya calışırken bacayım kırıldı 50 cm pilatin takıldı gazilik vermediler askerliyim bitti calışamıyorum şuan madurum bana yardım edin arz ederim tel numaram 05396789496
ben maruf göçer istanbul/çatalca 15inci ikmal merkezi komutanlıgında görev yapmaktayım 03.04.2014 tariginde yat iştimasından sonra koguşa çıkarken merdivenlerde ayagım boşluha gelerek mirdivenlerden yuvarlandım saat 10 suların nöbetçi subayımız osman ugur şimşek tarafından çatalca ilyas çokay devlet hastahanesine kaldırıldım lakin acildeki nöbetçi doktor benle ilgilenmedi 07.04.2014 tarihinde kasımpaşa askeri hastahenisine götürün diyerek beni kışlaya geri gönderdiler ertesi gün başımı çarptıgımdan dolayı başım çok agrıyordu ve sag kolum morararak şişmişti ben rahatsızlıhımı defalarca nöbetçi subayımız binbaşı kadir gökan ekşi komutamıza beyan etmeme rahmen kendisi beni azarlayarak hakaret ederek beni hastahane götürmedi ve yataktan kalkıp görevimi yapamadıgım için bana çok sayıda tutanaklar yazdırıp beni mahkemeyi verdi ve kışla komutanımız aptulvahap bozkurt yarbayımızı tetikleyerek üstüme saldı yarbayımız benim kışlayı terk etmemi emretti ve ben hastaheye gittim sag kolumda zedelenme ve parmaklarda kırık ve çıkıklar sonuçlandı bu nedenle komutanımız binbaşı kadir gökan ekşiden şikayetçiyim geregini arz ederim.
askerı gazınolar hakkında
BENİM SİZİN VE BU TOPRAKLARIN ALTINDA YATAN HERKESİN KANIYLA OLUŞAN BAYRAĞIMIZI İNDİREN KİŞİLERE VERİLMEYEN CEZA, BİZE KESİLEN İDAM GİBİDİR..SİZ BAŞIMIZDASINIZ DİYE RAHATIZ AMA BU TÜR OLAYLARA TEPKİSİZ KALMANIZ, SİZE GÜVENİMİZİ BİTİRİYOR.. BEN ASKERLİK YAPTIĞIMDA O KADAR BAYRAĞA BAKTIMKİ, DOKUNAN AİLEM BİLE OLSA O ELLERİ KESERİM DİYORDUM..
ŞİMDİ SİZDEN BUNU YAPAN O ŞEREFSİZLERİN CEZASINI KESMENİZİ VE BUNU BASINA VERMENİZİ TALEP EDİYORUM..
UMARIM DİLEDİĞİM ŞEKİLDE BU ÜLKE BAYRAĞINA SAHİP ÇIKAR..
TEŞEKKÜR EDERİM...
Ben 2007 yılında 87/4 olarak acemi birliğimi izmir yenifoça'da yaptım. askerliğim biteli 5 sene oldu. usta birliğimide beytüşşebap/ şırnak mezraa beldesinde jandarma komando olarak yaptım. şimdi kardeşim kubilay zülfükar acemi birliğini erzincanda yapıyor ve usta birliği görevide hakkari şemdinli bölgesine düştüğünü söyledi. komutanım asker kutsaldır askerin peygamber ocağı olduğunun farkındayım ama annem sara hastası ben şırnakta askerliği yaparken hastalığı benım üzüntümden daha çok gelişmiş hala kardeşim erzincanda bizim için nerde yaptıgımızın önemi yok ama komutanım anam bir acıyı daha kaldıracak güçte deil. ve şuan askerde olan kardeşimin piskolojik sıkıntıları var her şeyi kendi kendine dert edıyor lütfen allah rızası için yardımcı olun. saygılarımla...
nihat zülfükar- Abisi
0533-334-80-53
recep
Komutanm bn hakkrde 8.donem sozlsmli erdim aile sorunu oldgu icin istfa etmek zornda kaldm 3ay oldu edeli ve bn tekrar birligme katilmak istyrum ister egitme yada saglik kntrollerden tekrar gecerm arz ederim 543 439 2115
ahmet develi
2.kolordu komutanlığı 5.komando alayı 2.tabur 2.bölük çanakkale-gökçeadada vatani görevimi yapmaktayım adım ahmet develi . en son çare size dilekçe yazmaktı . 27.10.2014 tarihinde çavuşun bana saldırmasıyla kavga çıktı ve komutanlarımız bizi mahkemeye verdi bana saldıran kişi teskere aldı . benim sivildeki dosyamı söylememe rağmen bizi uzlaştırmadılar ve mahkemeye verdiler . askerliğimin bitmesine 130 gün var kimse halimi derdimi dinlemiyo hangi makam ve mevkiye cıktıysam tersliyolar . psikolojim çok kötü sizden yardım istiyorum . SAYGILARIMLA ARZ EDERİM .
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.