aile ve sosyal politikalar bakanlığı
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
ahmet yıldırım
Re:
iyi akmlar.malesef sonuclanmadi.buda sebekeydi.ihalesiz acibademe verildi.bakan egemen bagis amcasinin ogluna .acibademde doktor.verdi
bana madi yardmda bulunun diyarbakır kbrm dym telefon 0412 3450010 lütfen arayın
This comment has been removed by the person who wrote it.
sayın aile sosyal politikalar bakanlığı ben bu dilekçeyi benden sonra çıkan arkadaşlarıma memurluk hakkı tanılıyor fakat ben olamıyor orta öğretim mezunuyum sakarya adapazarı hızırtepe erkek yetiştirme yurdundan reşit olduğumu için bu dilekçeyi size arz ederm
yaşlı
ben mehmet arslan statdan memurum eşim babamı sokaga attı bana yardım edin babam ssk lı emekli maaşı 2 bin tl bana ulaşmanız için cep numaram 05079734833 bana ulaşın lütfen....
Re: Re:
Sayin bakanim Ben bir gazi babasiyim bn soayal hizmetlere vardim bir iş istedim kizima vermediler kizim eşinden ayri bir 9aylik bebeyi var bebeyine bez mama almaya zorlaniyoz bnm maddi durumum yokk bnm oglum çatişmada vuruldu bir bacagindan oldu bn onu ankaraya tedaviye goturup getiriyom oglumunda pisiklojisi bozuk sadece bn kizima bir iş istiyom 0532 069 40 78
| This discussion has been closed. |