KYK ÖĞRENCİNİN YANINDA DEĞİL.
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Aldigimiz bursun buyuk bir kismini zaten yurda yatiriyoruz.Kalan az bir kismiylada gecinmeye calisiyoruz.Bu ögrencilere haksizliktir.Gereginin yapilmasini acilen arz ediyorum.
kyk Avşar
Öğrencinin devlet yurdunda kalmasının nedeni zaten maddiyattır. Bursumuzla zorla geçinmeye çalışırken üstüne çamaşır parası eklenmesi bizi çok zor duruma sokar gereğinin yapılmasını arz ederiz saygilar
bu nasıl bir iş ya bu bizim hakkımız ve yurt müdürlüğü bu hakkı elimizden alıyor bu düzen değişene kadar kimse makineleri kullanmasın kızlar "hakkınızı koruyun "
Okul açılmadan zaten zam getirdiler ardından depoziyeti arttırdılar. Şimdi de bizden çamaşırlarımızı ücretli yikamamizi bekliyorlar. Diğer özel yurtlardan hiçbir farkımız kalmadı. Öğrenciyiz ve devlet yurdunda böyle bir şeyin yapılması konusunda mağdur durumdayız. Lütfen gereğini yapın
Zaten 230 yapılmış yemeklerin fiyatı arttığı bir yurda birde 7.5 makina mi lütfen sessiz kalmayın
This comment has been removed by the person who wrote it.
Bugune kadar ucretli olmayan camasir makinesinin hic bir neden belirtilmeden 7.5 tl olmasi normal degilken internett kulanimina da ucret getirilecegi konusuluyor. Bize kaşıkla verilen imkan kepçeyle geri alınıyor.
Neyin ücreti
Hayır zaten bir dönem içerisinde iki defa zam geldi çamaşırhanede neyin parası alınıyor anlamıyoruz
Çamaşır makinelerin ücretsiz olunmasini eski sisteme geçmesini istiyoruz.Kyk,öğrencinin ekonomisini düşünmeden hareket ediyor...
Dünyanın en ağır işçileri biz öğrenciler!!!
Arkadaşlar burada yapılması gereken şey hepimizin camışırhanede çamaşır yıkamaması. Bu konuda duyarlı olalım kimse camaşırhaneyi kullanmasın. Burada neşartlarda kalan arkadaşlarımız var yurt ücreti + 10 TL bide çamaşır parası . bizler ögrenciyiz ve kimsenin babası Sabancı değil...
EGİTİM Bİ TİCARET DEGİLDİR
Bu kesinlikle kabul edilemez egitim almak icin zor sartlarda bu yurtta kalan ogrencilerin camasir icin 7.lira vermesi minimum aylik 30 lira vermesi cok zor 230 yurt zaten 260 lira yapiyor verdigi kredi zaten ortada , 1000 kiside 30 bin lira para burasi ticarethanemi ozaman neden vergi veriyoruz devlet temel ihtiyaclarimizi bile karsilayamiyorsa bizi bu sekilde magdur ediyorsa ne anlami kaliyor burasinin ozel yurttan ki ozel yurtta bile 2 lira 3 lira bunun bir an once cozum bulunmasi gerekn bi konu oldugunu dusunuyorum gereginin yapilmasini arz ederim !!!!
Öğrenci beslenme kaynağı değildir
Ac kartallar çekin pencelerinizi uzerimizden
Avşar kyk kızları mağdur bu sorunun düzeltilmesi istiyoruz
| This discussion has been closed. |